Címlap

Hírek

Hegyes Imre 4. danos Taekwondo és 3. danos Hapkido Mester irányította és vezényelte a badacsonytomaji edzőtábort augusztus elején, amelyen a  Sentinel S.E csapata közel 35 fővel vett részt. Az 1 hét alatt a Mester mintegy 16 edzést és egy egész napos Hapkido Szemináriumot tartott.

A Sentinel S.E tanítványai közül 27-en Taekwondóból és 7-en Hapkidoból sikeres vizsgát tettek!

 Felkészítő mester Hegyes Imre 4. dan Taekwondo, 3. dan Hapkido.

 Gratulálunk mindenkinek!

Hegyes Imre Mester vezetésével, felkészítésével a Sentinel S.E csapata 8 fővel indult és ragyogó eredménnyel zárta a poomse versenyt! A poomse csapatok versenyén 3. helyezést értük el.

Négy számban 1. helyezést, két számban 2. helyezést és két számban 3. helyezést értünk el.

kisBAJNOK 19. adás - 2017.05.07

A 16 éves Sentinel Olimpiai Taekwondo Sport Egyesületben önvédelmi technikák oktatása folyik, az erőszakos támadások ellen is jól használható taekwondo és hapkido elemek gyakorlásával.

Egyesületünkben mindent megtalálsz. Főként harcművészeti tradíciókon alapuló, utánpótlással is foglalkozó iskola. Színvonalas sportnapok, bemutatók, versenyek, edzőtáborok

A Sentinel Olimpiai Taekwondo Sport Egyesület 2002-ben alakult nonprofit egyesületként. Eleinte csak felnőttek oktatásával foglalkoztunk, majd a kellő tapasztalat megszerzése után elkezdtük az általános és középiskolás, valamint óvodás gyermekek oktatását is, amely jelenleg több helyszínen is zajlik. Az edzések célja az egészséges életmódra való nevelés, a fizikai kondíció fejlesztése és a fegyelem megtanulása. A Taekwondo, mint harcművészet nem a verekedésre, hanem a szellemi, fizikai erőnk felhasználására, tiszteletre és fegyelemre tanít. A Taekwondo szépségét még az is tükrözi, hogy mindenki kortól és nemtől függetlenül megtalálhatja azt, ami egyéniségének és stílusának a legmegfelelőbb.

Programok:

  • önvédelem oktatása minden korosztálynak 
  • hazai és külföldi versenyek, edzőtáborok szervezése 
  • bemutató csapat felállítása 
  • vizsgáztatás minden korosztály számára 
  • óvodás csoport oktatása és utánpótlás nevelés 
  • minden korosztály számára úszó és személyi edzések szervezése hétvégén.

Egyesületünk versenyzői számos hazai és nemzetközi versenyen értek el sikereket, bajnoki címet, illetve helyezéseket. Összefoglaló eredményeinkről

 

Taekwondo Sentinel SE

 

Sentinel Taekwondo SE - önvédelem oktatás